La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha demanat aquest diumenge a Pedro Sánchez una reunió telemàtica amb els líders polítics per tal de debatre "des de la unitat" possibles millores en la gestió de la lluita contra el coronavirus

En un missatge a Twitter, Arrimadas ha apuntat que el govern espanyol ha de transmetre certesa i tranquil·litat sobre l'aplicació i impacte de les mesures sanitàries i econòmiques decretades davant de la crisi del Covid-19.

"Els polítics i governs han d'estar a l'alçada de la societat", ha recalcat la líder de Ciutadans, qui ha reafirmat la lleialtat del seu partit a l'Executiu, però també la necessitat de col·laborar per tal que "millori o afini les mesures que s'han pres al llarg d'aquesta crisi".

Segons Arrimadas, després de "salvar vides", el segon objectiu ha de ser pensar què passarà amb els llocs de treball quan acabi l'estat d'alarma o la crisi. Per això, ha demanat al govern espanyol que totes les mesures econòmiques siguin consensuades amb els agents socials, però també amb els partits polítics.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.