L'examant del rei emèrit Joan Carles ICorinna Larsen, ha denunciat en diverses ocasions campanyes de difamació i amenaces contra ella per part de la Casa del Rei i del CNI. L'última amenaça, segons explica el diari Ara, es va produir la setmana passada.

El citat mitjà, després d'entrevistar portaveus autoritzats de l'empresària alemanya, assegura que la setmana passada van amenaçar Corinna amb una arma de foc a la seva finca de camp del Regne Unit, Chyknell Hall Estate, situada al comtat de Shropshire, a l'oest d'Anglaterra.

Els portaveus de l'amiga de l'emèrit han explicat que algú va disparar amb un fusell per una de les finestres de la casa i assenyalen com a responsables "persones poderoses" que volen "encobrir el seu propi delicte mitjançant el seu poder i autoritat per mantenir Corinna en el punt de mira i utilitzar-la com a boc expiatori per emmascarar els seus propis delictes".

Aviat denunciaran la campanya de difamació

La policia anglesa ja estaria al corrent d'aquestes amenaces i de la campanya de difamació contra Corinna, de la qual "hi ha moltes proves", segons els portaveus de l'empresària. En la mateixa línia, indiquen que aviat posaran una denúncia davant el Tribunal Superior de Justícia d'Anglaterra i Gal·les.

L'emèrit i els 65 milions

Corinna va contactar amb el cap de la Casa del Rei d'Espanya el 5 de març del 2019 per explicar-li que Joan Carles I li va demanar l'any 2014 recuperar els 65 milions. Aquests són els diners que l'emèrit li havia transferit dos anys abans des d'una fundació panamenya situada a Suïssa, tal com explica aquest divendres El Mundo.

El citat mitjà ha tingut accés a la carta que Corinna va enviar a la Casa del Rei on assegura que ella es va negar a tornar els milions "per evitar potencials acusacions per delictes financers". La negativa de Larsen va fer enfadar Joan Carles I, que la va "acusar falsament d'haver robat els seus béns". A la missiva també indica que l'emèrit "va engegar una campanya de difamació" contra ella.