La Coordinadora de Treball per l’Aigua es reunirà en els propers dies amb els caps de llista a l’Ajuntament de Barcelona i amb els seus responsables de polítiques d’aigua amb l’objectiu de buscar un gran acord que garanteixi l’accés a l’aigua mitjançant una gestió eficient i mediambiental responsable.

Per ara, la Coordinadora ja s'ha reunit amb el grup municipal socialista i des de l'entitat asseguren que la reunió ha sigut "molt positiva" i que hi ha hagut "sintonia a l’hora de prioritzar el tema dintre del que ha de ser una gestió sostenible i responsable dels recursos hídrics".

La Coordinadora de Treball per l’Aigua és una plataforma ciutadana i un espai de reflexió que neix de SOS Sèquia i pretén conscienciar a la societat i la classe política sobre els efectes de la manca d’aigua, des d’un punt de vista mediambiental, professional i divulgatiu. L’objectiu de l'entitat és informar "des del rigor científic de la situació de l’aigua" a Catalunya i a Barcelona – àrea més poblada de Catalunya – que, segons diuen, és la que més riscos afrontarà si no es fa una gestió responsable de l’aigua.