La convocatòria de la plataforma Barcelona con la Selección per seguir el partit Espanya-Itàlia de vuitens de final a la plaça de Catalunya amb una pantalla gegant ha estat un cúmul de despropòsits.

Els aficionats només han pogut veure la segona part perquè hi havia problemes amb l'antena i els organitzadors han carregat contra l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a qui acusen de posar traves per evitar que es pogués posar una pantalla per seguir la selecció espanyola. 

Entre els assistents, molts equipats amb banderes i samarretes de la selecció, hi havia les dues aficionades agredides el 4 de juny, així com el portaveu de C's a l'Ajuntament, Paco Sierra, i el del mateix partit a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Miguel García.

Multa de la Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana ha denunciat la plataforma Barcelona amb la Selecció i ha aixecat acta per instal·lar sense autorització una pantalla. Els agents s'han personat per aixecar acta per ocupació de l'espai públic, ja que els organitzadors tenien permís de la Conselleria d'Interior de la Generalitat per a una concentració, però no per posar a la plaça un vehicle amb una pantalla. L'organització ha instal·lat igualment la pantalla. 

Reducte feixista

Al descans, els organitzadors han pujat a un escenari per donar les gràcies als aficionats que han acudit a la cita per "demostrar que es poden veure partits de la Selecció a Barcelona", i alguns concentrats han corejat "Colau, canalla, volem la pantalla".

Entre els assistents, hi havia un grup reduït de joves amb estètica feixista i banderes preconstitucionals. Entre ells, el president dels legionaris de Barcelona. 

"Tornarem"

Al final del partit, els organitzadors han advertit que tornaran el 2017 "quan Espanya jugui a Barcelona".