Atac personal del diputat del PSOE José Zaragoza a la consellera de Salut, Alba Vergés. En un missatge públic al seu compte de Twitter, Zaragoza va publicar dijous a la tarda una fotografia de la responsable de Salut amb un bebè. En el text que l'acompanyava, el socialista denunciava la "mala gestió" del Govern de la pandèmia de la Covid-19. Una acció que ha tingut una forta repercussió fins que la mateixa consellera li ha respost, contundent. "El descrèdit de la política ha arribat a quotes tan baixes per culpa de gent com tu", ha conclòs Vergés. 

El missatge de Zaragoza retreu a la Generalitat "l’abandonament dels metges", "la manca de recursos humans per a les residències" i "la xarxa d’atenció primària i la inoperativitat del rastreig de contactes".

Captura Zaragoza tuit Verges

La imatge, però, és de l'entorn familiar de la consellera, i ell l'aprofita per assenyalar-la: "Aquesta és la consellera de Salut del president Torra".

Responsables polítics i socials, com el regidor a Barcelona Ernest Maragall i la diputada al Congrés Carolina Telechea, han mostrat el seu suport a Vergés. 

També ho ha denunciat el regidor de Badalona Oriol Lladó.

La campanya de suport a la consellera i de denúncia a l'acció de Zaragoza ha anat incrementant aquest matí. Jenn Díaz, diputada d'ERC, ha fet una crida a denunciar la publicació per exhibir públicament la menor sense el consentiment dels seus pares.