El fill de Ignacio Iruretagoyena, regidor del PP a Zarauz assassinat per ETA, Mikel Iruretagoyena, ha desautoritzat aquest dissabte el líder del Partit Popular, Pablo Casado, que ha commemorat la mort del seu pare. En una piulada, el popular ha recordat que feia 23 anys del seu assassinat i ha utilitzat aquest aniversari per carregar contra l'actual govern espanyol dels socialistes i Unidas Podemos.

"Condemnem que el govern espanyol pacti amb qui aquesta setmana ha visitat a la presó terroristes i amenaça amb tombar el règim", ha indicat.

Les paraules no han agradat al fill d'Iruretagoyena, qui, també ha través de les xarxes, ha replicat a Casado. Mikel Iruretagoyena ha criticat que no s'hagi convidat la família a l'acte d'homenatge al seu pare i l'ha acusat el Partit Popular de "viure de les víctimes". 

"Seguiu actuant així amb les famílies que us anirà genial. Deixeu de viure de les víctimes, ja és hora de que la vostra política es basi en alguna cosa més que en els nostres morts. Deixeu el meu aita en pau, si us plau!", ha demanat.