"Fracàs" i "ridícul". Així han catalogat l'ajornament els principals grups de l'oposició a l'Ajuntament de Tarragona. Després que l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, els hagi convocat a una junta extraordinària de portaveus aquest matí, les formacions han mostrat el seu malestar davant del que consideren manca de transparència i han criticat que el govern municipal s’escudi en la manca de compromís financer de l’Estat i no assumeixi cap responsabilitat.

L'oposició també ha lamentat que l'alcalde no hagi aclarit qui ha pres la decisió de posposar l'esdeveniment ni si implicarà costos econòmics extraordinaris.

Per a combatre la manca de transparència i de finançament, el grup municipal de Ciutadans ha registrat una moció per demanar una comissió de seguiment formada per tots els grups municipals.

ERC vol fer una consulta

ERC ha proposat fer una consulta a la ciutadania sobre si s'han d'acollir els Jocs del Mediterrani o no, després del seu ajornament al 2018. La reacció dels republicans s'emmarca en una crítica general dels grups de l'oposició a l'Ajuntament de Tarragona.