El Consell per la República ha obert un sorteig d'entrades dobles per a totes les persones que formen part del registre ciutadà per presenciar la presentació de l'òrgan a Brussel·les

Serà el proper 8 de desembre, coincidint amb la commemoració del primer aniversari de la gran manifestació catalana a la capital europea. Tindrà lloc al teatre flamenc KVS i com que l'aforament de l'acte és limitat es sortegen 200 acreditacions.  

L'acte, encapçalat pel president Puigdemont, començarà a les 11 del matí i tindrà una durada aproximada d'1 hora. Entre d'altres, hi participaran persones que formen part del registre ciutadà, que ja compta amb 34.200 membres, entitats i els membres de la Govern a l'exili i a l'interior i s'hi explicaran les primeres passes de l'òrgan.

Dimarts vinent es resoldrà el sorteig en el cas de les persones individuals i divendres en el cas de les entitats. 

12 hores de música per la llibertat

El mateix 8 de desembre, després de la presentació oficial del Consell per la República, començarà el concert Festival Cityzen, que comptarà amb 12 hores de música ininterrompuda per la llibertat. Durant la jornada hi haurà actuacions, entre d'altres, d'Els Catarres, Gerard Quintana i Josep Thió, Miquel Abras o Valtònyc.

Aquesta serà la segona edició del festival on, a més de música, s'hi podrà trobar gastronomia catalana i l’exposició Europe, wake up!. A més, en el marc del festival es podrà visitar una exposició fotogràfica dels fotoperiodistes Jordi Borràs, Lluís Brunet, Roser Vilallonga i Delmi Álvarez.