"Si la UEFA no vol caldo, en tindrà tres tasses". Amb aquesta divisa, ANC i Òmnium presentaran demà la seva acció per manifestar el desacord contra la sanció del la UEFA per exhibir estelades al Camp Nou.  Segons ha pogut saber El Nacional, Òmnium, ANC, Drets i la Federació ProSeleccions Catalanes repartiran en el partit de Champions de dimecres unes 20.000 estelades i banderes d'Europa a les portes de l'estadi.

Les entitats no actuaran soles. A la protesta simbòlica també s'hi afegirà una pancarta de la junta directiva del Barça, que es desplegarà al camp i amb què es demanarà "respecte als símbols catalans".

La decisió de les entitats civils amb la connivència del club respon a la multa de 40.000 euros imposada al Barça per les estelades i els crits d’independència dels seus aficionats en el partit que els va enfrontar al Bayer Leverkusen.

L'acció la presentaran demà a la seu de l'ANC els quatre presidents de les entitats convocants, Jordi Sànchez (ANC), Quim Torra (Òmnium), Sergi Blàzquez (Drets) i Xavier Vinyals (Plataforma ProSeleccions).