El jutjat d'Instrucció número 29 de Barcelona ha condemnat el regidor del PP a Barcelona, Josep Bou. El motiu? Un delicte lleu de maltractament físic per agafar pel coll una persona que li estava obstaculitzant el pas. Els fets van tenir lloc el passat mes de setembre a prop de la Catedral coincidint amb les festes de La Mercè.

El denunciant, que respon a les inicials JMFT, va queixar-se de l'himne amb què s'estava entrant a la missa perquè, segons l'escrit del jutge la trobava "marcial" i va exclamar-se: "Amb aquest ritme no es pot entrar a la catedral". Bou es va girar totalment molest, va exigir que sortís d'allà i el denunciant va tornar a replicar: "Només us falta la cabra". És aleshores quan Bou l'agafa pel coll i l'intenta apartar. Finalment, fins allà es va presentar la Guàrdia Urbana i l'incident no va anar a més. Aquest és la sentència: 

Bou va negar davant el jutge l'agressió i sí va admetre un enfrontament verbal. L'agredit va anar d'urgències i l'equip mèdic que el va atendre va escriure que patia una "contusió al coll". Bou ha estat condemnat a pagar una multa de 180 euros.