No més d'una trentena d’ultres s'han manifestat aquest matí davant la seu de Catalunya Ràdio a Barcelona. Els concentrats, convocats per la plataforma d’ultradreta espanyolista Somatemps, han protestat per la crida que va fer la periodista Mònica Terribas de donar a conèixer els moviments de la policia espanyola i la Guàrdia Civil promoguts pel govern espanyol per impedir la celebració del referèndum de l’1 d’octubre.  

Els concentrats han portat pancartes on es podiallegir: "Terribas, chota subvencionada", a més de cridar eslògans espanyolistes com "No nos engañan, Catalunya és España". També han cantat la famosa cançó de Joan Manuel Serrat Mediterráneo, que el cantautor va demanar ahir que no s'usés per a manifestacions antiindependentistes:

A més de Terribas, ha rebut Empar Moliner, que ha estat increpada pels concentrats quan s'hi ha apropat a parlar amb una gravadora a la mà:

Des dels estudis de l'emissora pública, alguns treballadors s'han mirat l'escena amb certa estupefacció:

Treballadors Catalunya Ràdio Manifestació Ultra / RL

cat radio a dalt   roberto lazaro

La concentració, com s'aprecia en aquesta última imatge, no ha congregat gaires més manifestants que agents dels Mossos d'Esquadra.