El portaveu dels comuns, Joan Mena, ha acusat aquest dilluns al president del Govern, Quim Torra, de "deixadesa de funcions" per estar de viatge, primer als EUA i ara a Bèlgica, davant la vaga dels taxistes. Mena ha assegurat que estem davant la "incapacitat d'un president a la deriva incapaç de d'oferir solucions". Per tot això, Mena ha demanat al Govern que s'escoltin les demandes del col·lectiu i que s'aposti pels "treballadors davant les multinacionals", en referència a Uber i Cabify. 

Així s'ha expressat Mena en la roda de premsa d'aquest dilluns, on també ha parlat de la convenció celebrada durant el cap de setmana pel Partit Popular. En aquest punt, ha defensat que "ja no sabem qui és la copia i qui és l’orginal entre el PP de Casado i de l’extrema dreta" i s'ha mostrat sorprès de què la refundació del partit quan torna "el senyor de la guerra que vol imposar la línia més dura", en referència a l'expresident José Maria Aznar. 

Finalment, també ha estat preguntat per l'anunci de la diputada al Congrés Marta Sibina que va anunciar fa uns dies que mentre durés el bloqueig de l'Open Arms retirava el suport a qualsevol iniciativa del govern de Pedro Sánchez. Així, Mena ha avisat que la votació d'aquest dimarts sobre les pensions és important perquè afecta la vida de la gent gran i ha assegurat que espera que la posició de la confluència sigui "consensuada" en la reunió que es farà aquest dilluns a la tarda.