El grup parlamentari de CatECP ha acomiadat aquest dimarts un dels tècnics del grup, Arnau Mallol, que assistia l'exportaveu Elisenda Alamany -va renunciar al càrrec dilluns- i altres diputats en comissions parlamentàries. Segons fonts properes, en una trucada telefònica, la presidenta dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach, ha justificat a Mallol la decisió per "queixes" dels diputats però les mateixes fonts ho qüestionen i ho atribueixen al suport de Mallol a la plataforma 'Sobiranistes', que impulsa Alamany.

Mallol va entrar al Parlament després del 21-D, de la mateixa manera que Marc Grau, que exercia de coordinador del grup fins que va ser destituït la setmana passada. Tots dos formaven part de l'equip de Xavier Domènech al Congrés dels Diputats. La decisió s'ha posat sobre la taula a la reunió del grup d'aquest dimarts, i Alamany i Joan Josep Nuet s'hi han oposat. La direcció s'ha remès a la roda de premsa de la tarda al Parlament.

En roda de premsa, la nova portaveu, Susanna Segovia, ha negat rotundament que tingui a veure amb el seu suport a la plataforma Sobiranistes. “Obeeix purament a criteris d’organització. Necessitem perfils experts en feminisme i habitatge”, s’ha limitat a dir, malgrat la insistència dels periodistes