Poc optimisme entre les files dels comuns de cara a la nova reunió de la taula del diàleg que ha de tenir lloc aquest dimarts a la tarda al Palau de la Generalitat. "Sembla que serà una nova foto", ha lamentat la portaveu dels comuns, Susanna Segovia, en una roda de premsa des del Parlament. El grup critica que el Govern no hagi presentat "cap mena de proposta" i li ha reclamat que es prengui el tema "seriosament". 

Segovia ha assegurat que continuaran "insistint" per treballar en un "pacte de claredat", tot i que ha lamentat que no té clar de què serveix aquest espai de partits si no hi ha ordre del dia i de treball clars. En aquest sentit, ha qualificat la situació de "desconcert", però ha defensat que tindrà "paciència" per veure com avança l'espai i si hi ha més convocatòries.

Finalment, pel que fa a la presentació de l'esmena a la totalitat presentada per ERC als pressupostos de Pedro Sánchez, i també l'anunci del PDeCat de fer-ho divendres, Segovia s'ha preguntat "en què ajuda els presos" prorrogar els comptes del PP. Segovia també ha demanat al president espanyol que sigui "valent" i li ha retret que sembli que "ja ha llançat la tovallola".