Les enquestes i sondejos abans dels resultats per a aquestes eleccions generals del 10-N no donen grans esperances a En Comú Podem. L'enquesta de TV3 els atorga entre 5 i 7 diputats, un resultat similar als 7 escons que va aconseguir el líder del partit a Catalunya, Jaume Asens, però amb una tendència a la baixa. Davant aquests sondejos, la segona de la llista dels Comuns, Aina Vidal Sáez, ha evitat valorar aquestes previsions pel fet que "són només enquestes", però ha lamentat: "Creiem que hi ha molta gent a casa espantada per aquest augment de Vox".

Davant de les evidències d'una extrema dreta forta, amb un Vox que guanyaria més del doble d'escons que en les passades eleccions, Vidal ha assegurat que sigui quin sigui el resultat, "serem un mur de contenció per a la xenofòbia i el racisme". De fet, en el còmput global espanyol, Unidas Podemos trauria segons les enquestes entre 30 i 34 diputats, una davallada contundent respecte al 28-A, quan en va aconseguir 42. 

"Aquestes són unes eleccions difícils, marcades per una sentència injusta", ha dit Vidal, i ha asseverat que "en termes de participació, la ciutadania ha estat més a l'alçada que no pas el sistema polític".