L'ANC donarà el tret de sortida aquest diumenge a la campanya del 'sí' al referèndum. L'objectiu, tal i com ja va avançar el president de l'entitat, Jordi Sànchez, és convèncer els votants dels Comuns i del PSC que són partidaris del dret a decidir i que no tenen clar el sentit del seu vot, en cas que es convoqui el referèndum. 

L'acte arrencarà a les 10.30 del matí, a Sant Feliu de Llobregat, quan l'alcalde del municipi, d'ICV-EUiA, presenti la campanya 'Fem futur'. 

De fet, l'entitat sobiranista vol prioritzar la presència a municipis del Barcelonès, del Vallès Occidental -Badia, Barberà, Castellar del Vallès, Cerdanyola, Sabadell i Terrassa-, del Vallès Oriental, del Baix Llobregat, del Garraf (Barcelona) i de zones del Tarragonès que és on han detectat que hi ha més indecisos.

Jordi Sànchez remarca que no es tracta d'una campanya per demanar el vot, perquè aquesta la faran més endavant, sinó d'una campanya que busca donar arguments perquè els indecisos s'inclinin pel 'sí'.

Tal i com ja va avançar, l'entitat farà una campanya temàtica mensual en la que es tractarà un tema concret amb diferents dinàmiques.

El primer tema que es tractarà aquest mes de gener és el de les infraestructures i la mobilitat eficient, però també es tractarà de la regeneració democràtica i la necessitat de millorar l'Estat de Benestar, entre d'altres .

L'inici de la campanya coincidirà amb la reunió del Secretari Nacional de l'ANC a la comarca del Baix Llobregat.