El compte enrere cap a les eleccions del 26-M continua avançant i cada cop queden menys dies perquè es prohibeixi la publicació d'enquestes electorals. Així doncs, aquest diumenge, en ple equador de la campanya, la majoria de mitjans de Madrid obren amb les seves respectives enquestes. Uns auguren com quedarà l'Ajuntament de Barcelona, altres el de Madrid, altres les autonòmiques de Castella La Manxa... per donar i per vendre, vaja.

L'ABC dedica la portada sencera a les seves enquestes del govern de la Comunitat de Madrid i del seu Ajuntament.  El Mundo destaca el sondeig sobre què passarà a Castella La Manxa, però amb mirada posada a Catalunya: per una banda, hi apareix Pedro Sánchez fent malabarismes -literals- amb els seus candidats catalans i, per l'altra, llancen l'alarma que "al 43% dels pobles catalans només hi haurà llistes sobiranistes".

El País La Razón posen el focus a les municipals. Els primers publiquen resultats dels principals consistoris espanyols. I els segons se centren només en Barcelona, compartint l'auguri d'una victòria d'ERC.

abc.750 (2)

 

elmundo.750 (2)

 

elpais.750 (3)

 

larazon.750 (2)