El senador de Compromís, Carles Mulet, ha insultat la presidenta d’Andalusia, Susana Díaz, al crit de “gusana” en una publicació al seu compte de Twitter quan un usuari ha lamentat que gent "tan de dretes estigui en institucions". Davant d'aquest atac, Mulet ha escrit "gusana ho arreglarà", referint-se a Susana Díaz. 

L’origen de la polèmica és una disputa entre Díaz i Compromís pel corredor mediterrani on Susana va atacar la formació valenciana i els va titllar “d’esquerra inútil” perquè no va donar suport al corredor central que ella defensava. En una sessió al Senat, Mulet ha aprofitat per respondre aquestes paraules de Díaz mentre estripava una fotografia de la líder andalusa.

Mulet ha deixat clar que la qualificació “d’esquerra inútil” de Díaz és conseqüència de “defensar els nostres interessos” i li ha recordat que amb aquesta formació, que ella anomena "esquerra inútil" és “amb la que governen en diferents ajuntaments valencians, les tres capitals de província i a la Generalitat”. 

Nombrosos membres de la Cambra han replicat durant el discurs de Mulet, entre ells els de Ciutadans, a qui Mulet s'ha dirigit com la "dreta Hacendado".