A Còrsega s'hi ha formalitzat la creació d'un Comitè Cors de Solidaritat amb Catalunya. Els membres d'aquesta associació mostren la seva preocupació per la situació catalana, demanen la fi de la deriva repressiva de l'Estat espanyol, l'alliberament dels presos i la fi de les actuacions judicials. Exigeixen, també, respecte pel resultat de les eleccions del 21-D i la convocatòria, el més aviat possible, d'un referèndum pactat... Els fundadors d'aquesta entitat han celebrat l'alliberament del president Puigdemont per part de les autoritats judicials alemanyes.

corsega catalunya sustegnu

La iniciativa, que s'ha formalitzat a la Universitat de Còrsega ha estat impulsada per François Alfonsi, ex diputat europeu i antic líder de l'Aliança Lliure Europea, i per André Paccou, delegat a Còrsega de la Lliga dels Drets Humans, entre d'altres personalitats.

Els nacionalistes corsos, en els darrers mesos, han estat molt actius en el suport al sobiranisme català, especialment a les xarxes socials. Esperen organitzar un gran míting pro català, a Còrsega, a finals d'abril.