La parada d'El Nacional a passeig de Gràcia ha estat el punt de connexió al llarg d'aquesta jornada de Sant Jordi amb diversos polítics catalans a l'exili. Per les conferències en directe hi han passat els consellers Meritxell Serret, Clara Ponsatí i Toni Comín, davant de l'atenta mirada de desenes de persones que s'han aturat al voltant de l'estand.

També hi han assistit personatges de primera línia política, com Elsa Artadi i Pere Aragonès, o familiars dels mateixos exiliats, com Betona Comín, amb qui han intercanviat emotives paraules i molts records des de la distància. 

A Comín, des de Brussel·les, se l'ha vist especialment content de compartir uns minuts amb companys i coneguts, a més d'altres persones anònimes que han volgut mostrar-li el seu suport i solidaritat. D'altra banda, Ponsatí ha intervingut des d'Escòcia i ha rebut felicitacions per la gestió de la seva defensa, liderada pel britànic Aamer Anwar.

Serret ha agraït poder passejar-se per Barcelona en un dia com avui, encara que sigui de manera virtual, i ha explicat que passarà la Diada al carrer aprofitant que a Brussel·les “fa bon temps”.