El conseller de Salut, Antoni Comín, ha aprofitat una intervenció al Parlament en resposta a una interpel·lació de la CUP per retreure als anticapitalistes el polèmic cartell en què rebia una bufetada.  

"Podem fer veure que no passa res. Tots sabem que hi ha un elefant blanc a la sala i podem fer com si no el veiéssim", ha dit Comín per avisar que ell en volia parlar. "Si són valents per responsabilitzar el Govern d'alguns dels problemes de la sanitat, haurien de ser igual de valents per reconèixer que aquell cartell va ser un error", ha etzibat el conseller, tot retraient als anticapitalistes que no s'hagin disculpat amb ell i que només la diputada Mireia Boya se'n va desmarcar.

I és que Comín ha volgut deixar clar que la relació amb la CUP no pot seguir essent la mateixa sense resoldre la polèmica pel cartell. "La valentia ha de ser per denunciar els erros dels altres i també per assumir els errors propis. Tothom s'equivoca, no passa res, ningú és perfecte i la CUP tampoc. Aquest conseller també s'ha equivocat, i s'ha disculpat, vostès també podrien. Potser és més difícil ser valent en aquest sentit", ha sentenciat el titular de Salut.

Al torn de rèplica, però, la diputada de la CUP, Eulàlia Reguant, ha evitat entrar a valorar la polèmica, no ha volgut fer cap referència ni aprofitar per disculpar-se, matisar o justificar aquella il·lustració de la bufetada. "Nosaltres veníem a parlar d'urgències i seguirem parlant d'urgències", ha etzibat en començar la seva part.