L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s'ha solidaritzat amb el grup de Junts per Catalunya després que aquest dissabte dos membres hagin rebut trets de balins. 

Colau ha qualificat els fets de "covards" i "inacceptables" a la ciutat de Barcelona i ha desitjat a les víctimes que es recuperin aviat. "Tot el meu suport JxCat davant un atac covard i inacceptable", ha escrit en un missatge a les xarxes l'alcaldessa. "A Barcelona rebutgem tota forma de violència", ha afegit" Colau, que confia "que els companys es recuperin dels impactes i l'ensurt, i que ningú més sigui atacat ni intimidat per les seves idees".

En la mateixa línia s'ha manifestat públicament el diputat al Congrés Jaume Asens. En un tuit lamenta que no sigui la primera vegada que hi ha atacs de balins a la ciutat i ha alertat que "cal acabar amb la impunitat dels franctiradors anti-independentistes".

El vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, ha traslladat el seu suport a Elsa Artadi i als companys de Junts per Catalunya.

L'alcaldable a Barcelona per ERC, Ernest Maragall, ha qualificat els fets com una "manifestació d’odi d’una gravetat extrema". El candidat també ha traslladat el seu suport a Junts per Catalunya. 

El candidat de Barcelona és Capital, Jordi Graupera, considera que l'atac s'ha de "perseguir amb la llei". Graupera creu que es tracta "d'una agressió premeditada" i que si no es presegueix es corre el risc d' 'alterar el resultat de les eleccions i el fons del debat polític a Catalunya".

El candidat Manuel Valls espera que els afectats "es recuperin aviat" i que a "Barcelona tothom pugui fer campanya amb normalitat".

El grup municipal del PSC a Barcelona, s'ha adherit a les múltiples mostres de suport i ha denuciat l'atac. "Esperem que els Mossos identifiquin i detinguin ràpidament l'agressor", han dit.