L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha parlat en la ràdio francesa de Barcelona, Equinox Radio, de la hipòtesi de perdre les eleccions. "Si perdo l'alcaldia, tinc dues filles a casa i molts llibres per llegir", ha indicat, mentre donava a entendre que té altres ocupacions possibles.

Equinox

Tot i això Colau ha assegurat que es presenta amb la il·lusió de guanyar les eleccions i creu que té moltes possibilitats. "Jo estic temporalment en política, sempre he dit que volia fer dos mandats. He fet coses a la vida molt diferents, he treballat en moltes coses i hi estic de pas. Tinc una vida a la qual tornar i si algun moment deixo de ser útil per descomptat tornaré a la meva vida, que m'espera", ha indicat. Ha precisat que en aquest cas ho comentaria amb Barcelona en Comú.

Colau assenyala en l'entrevista que no li agraden les campanyes electorals. "A mi que no soc pas una política professional, em costa habituar-m'hi", indica. L'entrevista ha estat realitzada en castellà.

Colau ha subratllat la bona relació que manté amb l'alcaldessa de París, Anne Hidaldo, i també amb la de Madrid, Manuela Carmena.