El costum de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, de posar-se a ella mateixa com a exemple de qualsevol tema que estigui sobre la taula ha acabat cansant la xarxa, que ha reaccionat, com sol ser habitual, fent-ne humor. 

Colau va declarar-se bisexual el dia de l'orgull LGTBI, va explicar que havia patit una agressió sexual coincidint amb la publicació de la sentència de La Manada i va voler despertar empatia a la ciutadania assegurant que li han apujat el lloguer 300 euros.

L'alcaldessa també va recordar, coincidint amb l'aniversari de la mort de Salvador Puig Antich, que ella va néixer aquell mateix dia. I, fins i tot, poca estona després de conèixer-se la dimissió del seu company de partit Xavier Domènech, va sortir assegurant que ella també s'havia plantejat deixar la política.

L'última de Colau ha estat aquest matí durant una entrevista a TV3 quan, parlant sobre la polèmica per les irregularitats en els màsters de diversos polítics, ha revelat que una alta directiva d'una multinacional li va oferir d'acabar la carrera de Filosofia d'una "manera fàcil". 

"A Colau li van oferir crear l'univers"

Després d'aquesta denúncia televisiva, sobre la que Colau no ha donat més detalls ni ha mostrat intenció d'emprendre cap acció legal en contra, el seu nom s'ha convertit en trending topic.

Milers d'usuaris han publicat tuits imaginant un paper decisiu de l'alcaldessa enmig de moments històrics com la creació de l'univers, la guerra de Troia o el descobriment d'Amèrica. Moltes de les piulades es recullen amb els hashtags #aAdaTambién o #CueéameOtraColau.