El clima polític a l'Assemblea de Madrid cada dia és més degradat, coincidint amb la tensió que es viu a la capital espanyola per l'enfrontament a cara descoberta entre el govern autonòmic i el de l'Estat.

Durant la sessió de control al govern autonòmic, avui la diputada de Más Madrid Mónica García no ha dubtat a simular que disparava una pistola dibuixada amb els dits, amb una actitud fora de tota lògica parlamentària, al conseller d'Hisenda, Javier Fernández-Lasquetty. També ha fet gestos acusant-lo de lladre.

Després el portaveu del PP, Alfonso Serrano, i el líder de Más Madrid, Íñigo Errejón, s'han seguit discutint a la xarxa.

El president de l'Assemblea, Juan Trinidad, ha cridat a tots els diputats de la Cambra regional a "mantenir les formes" i ha demanat concretament a Serrano que també deixés d'assenyalar. "Si no vol que l'assenyalin, no assenyali vostè tampoc", ha etzibat. 

Minuts abans ha estat la mateixa presidenta de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, la que ha parlat de pistoles. I ha acusat el president espanyol, Pedro Sánchez, d'haver imposat l'estat d'alarma a la comunitat "a punta de pistola". La diputada socialista Pilar Sánchez Acera, ha titllat de "menyspreable" l'acusació.

Un cop ha transcendit la polèmica sessió parlamentària, la diputada de Más Madrid ha negat que simulés disparar, i ha argumentat que "estava imitant" els gestos del portaveu del PP, Alfonso Serrano, cap a ella.