L'economista Xavier Sala-i-Martin i l'exdiputat de Catalunya en Comú Joan Coscubiela han tingut una llarga discussió a Twitter. Tot ha començat amb una piulada de Coscubiela sobre la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de prohibir les estelades a la via pública o en edificis públics.

L'exdiputat ha criticat els que "no entenen que les institucions públiques representen tota la societat i no una part" i els ha acusat de no entendre "l’essència de la democràcia i l’estat de dret".

La piulada de Coscubiela no ha agradat a l'economista que, amb to irònic, ha dit que "tampoc podrem posar decoracions de Nadal pels carrers ja que no representen els no cristians". A més a més, Sala-i-Martin acusa Coscubiela de combregar en tot "amb l'extrema dreta més intransigent". 

Acte seguit, l'exdirigent dels comuns li replica que "confon els actes d'institucions públiques amb els d'entitats privades", un fet que no el sorprèn ja que considera que Sala-i-Martin és "un ultraliberal" que "ignora que la festa del solstici d'hivern és anterior al cristianisme".

En aquest moment de la disputa, Xavier Sala-i-Martin comença un fil a Twitter per carregar contra Coscubiela; primer de tot li explica que són els ajuntaments els encarregats de posar les decoracions nadalenques al carrer:

Finalment, l'economista pregunta a Coscubiela: "Com pot ser que un exsindicalista que havia de defensar els treballadors contra els abusos del poder caigui en aquesta trampa?".