El president Quim Torra ha enviat una cleca irònica a la dirigent d'En Comú Podem Jèssica Albiach, després que aquesta ha parlat d'un govern "empantanegat" i ha demanat eleccions si l'inhabiliten. Torra l'ha respost amb sarcasme "agraïnt" als comuns la seva "solidaritat antirepressiva" i tot el que han fet pels presos i exiliats durant 9 mesos al govern espanyol. 

"Vull agrair, un cop més, tanta solidaritat antirepressiva d’un partit d’esquerres com els comuns. Gràcies per lluitar per la llibertat d’expressió, gràcies per, després de 9 mesos al govern espanyol, hàgiu fet canviar radicalment la situació dels presos polítics i represaliats", ha indicat el president. 

Jèssica Albiach ha carregat contra Torra en el consell nacional de Catalunya en Comú. "És incomprensible que Torra i ERC vulguin deixar-nos 4 mesos empantanegats sense govern efectiu enmig d'una pandèmia i d'una crisi gravíssima. Si el president és inhabilitat, Torrent ha de fer córrer el rellotge per convocar eleccions", ha indicat.