Els CDR han emès un comunicat aquest dijous on carreguen contra la mesa de diàleg entre el Govern i el govern espanyol, ja que asseguren no creure en les "solucions pactades per les institucions espanyoles i catalanes ni en l'escenografia de les trobades sense continguts reals". Alhora, el col·lectiu independentista, en el mateix comunicat, mostra el seu suport a totes les persones represaliàdes per l'Estat espanyol durant el procés.

En aquest sentit, els CDR recorden que les últimes setmanes estan sent "molt intenses quant a solidaritat amb persones represaliades" i han reivindicat totes les concentracions que s'han fet en les últimes setmanes. Alhora, també recorden que la pressió "no té aturador" però asseguren que les mostres de solidaritat tampoc en tenen.

A part de la crítica al diàleg entre governs, els CDR també han volgut criticar el Tsunami Democràtic, assegurant que han constatat "el silenci de moviments que han canalitzat, en el curt termini, la protesta contra la sentència del Suprem amb lemes autonomistes, que han deixat sense cobertura persones encausades per les protestes i que han provocat el desencís i la desmobilització de tantes i tantes persones".