Últimament, a 'Espejo Público' els surten els trets per la culata, especialment, en les entrevistes. Aquest divendres va ser l'advocat Gonzalo Boye que va deixar en ridícul a la presentadora Susana Griso i a un dels seus col·laboradors quan li preguntaven per detalls sobre la defensa del raper Valtonyc, client seu.

El col·laborador Diego Revuelta va preguntar a Boye sobre qui pagava la defensa de Valtonyc, posant en dubte que ell mateix ho pogués pagar i assenyalant a fons com la caixa de resistència o Arran com a possibles pagadors.

Davant la insistència del periodista i després d'haver aclarit diverses vegades que el raper ho pagaria a través dels seus diners i d'un crowdfunding, Boye va tallar d'arrel les insinuacions: "El que no he vist mai és que preguntin al senyor Bárcenas d'on surten els diners per la seva defensa", va etzibar, afegint que "els diners estaran legalment declarats a la hisenda pública".

Per si encara no fos suficient, l'advocat va repassar també a la presentadora Susana Griso. Aquesta va plantejar-li una pregunta hipotètica: "Si jo fos una rapera que hagués de fugir a quin país em recomanaria fugar-me?". Boye va ser dur i concís: "A qualsevol país democràtic d'Europa. A tots tindrà el mateix tractament".