230.825 euros. Aquesta és la xifra que ha invertit el govern espanyol, des de l'any 2002, en classes de perfeccionament d'anglès i francès a alts càrrecs de l'executiu, segons publica El Mundo. És sabut que els idiomes no són l'especialitat del president espanyol Mariano Rajoy, que en més d'una ocasió ha passat un mal tràngol quan algun periodista li ha fet preguntes en anglès, i tot i que l'Estat no detalla quants diners es dediquen a formar el president, sí que es coneix la quantitat de l'Executiu en general. 

El govern de Rajoy ha donat a conèixer aquesta dada després que el diputat al Congrés del PDeCAT Carles Campuzano realitzés aquesta pregunta per escrit. La resposta de l'executiu explica que hi ha una aplicació pressupostària destinada a finançar despeses de formació i cursos per a l'equip de govern i que, per tant, no es pot desglossar la quantitat que s'ha invertit en cada persona.

A més a més, s'ha pogut saber que només s'inverteix en l'aprenentatge d'anglès i francès i que "no s'ha impartit formació en altres llengües estrangeres o cooficials espanyoles".