La consellera Clara Ponsatí ha anunciat l'obertura d'un crowdfunding per sufragar les despeses de la seva defensa contra l'euroordre d'extradició, dictada pel jutge Pablo Llarena. El crowfunding estarà en funcionament demà.

"Si soc declarada culpable en un altre “judici farsa” a Madrid, podria haver d’afrontar una condemna de fins a 15 anys", recorda.

Aquest és el text que ha fet públic Ponsatí:

"Us escric amb urgència per a informar-vos que, un cop més, m’enfronto a l’amenaça d’extradició a Espanya, aquest cop, acusada de sedició.

Si soc declarada culpable en un altre “judici farsa” a Madrid, podria haver d’afrontar una condemna de fins a 15 anys.

L’Estat espanyol ha abusat de la democràcia i la llei, al mateix temps que la seva policia ha utilitzat una violència brutal per intentar aixafar l’esperit del poble català.

Amb el meu equip jurídic volem lluitar amb determinació contra aquesta extradició i exposar l’Estat espanyol per aquesta persecució motivada per raons polítiques. Tot i això, no ho puc fer sola, i espero que pugueu contribuir per ajudar-me a lluitar contra l’abús de poder d’Espanya. El vostre suport constant m’ha ajudat a lluitar amb determinació i decisió.
 
El crowdfunding per a pagar els serveis jurídics s’obrirà a les 8 del matí del dijous 14 de novembre, quan vagi a la comissaria d’Edimburg per ser arrestada i que em portin a judici per a una vista preliminar. 
 
Enviaré l'enllaç de la pàgina demà a les 8 del matí.

Professora Clara Ponsatí"