Diverses ciutats de la resta d'Espanya també han mostrat el seu rebuig a les condemnes de presó als presos polítics. Al llarg d'aquest divendres s'han produït manifestacions a Madrid, Saragossa, Burgos, Valladolid i Oviedo

A la capital espanyola centenars de persones s'han concentrat a la Puerta del Sol, un dels punts més importants i turístics de la ciutat, per exigir la llibertat dels presos i mostrar el seu suport amb el dret a l'autodeterminació de Catalunya.

A la capital aragonesa també s'han reunit centenars de manifestants antifeixistes per expressar el seu rebuig al procés català. Tanmateix, a pocs metres també s'han concentrats desenes d'espanyolistes que han cantat el famós 'A por ellos'.

A Oviedo, centenars de persones han cantat 'Els Segadors' just davant d'on es celebraven els Premis Princesa d'Astúries i han demanat l'amnistia pels presos polítics.

A Valladolid, centenars de persones també s'han manifestat per demanar la llibertat dels presos tot i l'amenaça d'una contramanifestació de caire feixista.

A Burgos un centenar de persones s'han mobilitzat contra la sentència del Tribunal Suprem. Poc després han rebut la visita d'un grup ultra que ha estat apartat per la policia.