El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha avançat el principi d'acord amb UPN perquè els dos partits es presentin en coalició electoral en els comicis del 26 de maig amb l'objectiu de garantir un govern constitucionalista a la comunitat de Navarra.

Rivera ha fet aquest anunci, del qual en unes hores es donaran més detalls, en declaracions als periodistes després de l'acte d'homenatge a les víctimes de l'11-M al parc d'El Retiro en el quinzè aniversari de l'atemptat.

"Ens trobem en un moment delicat en la història d'Espanya, i Navarra. Els nacionalistes volen imposar el seu model nacionalista, com es pot comprovar amb el govern actual. Hem d'unir-nos per Navarra i per Espanya", ha defensat Rivera.

Malgrat que reconeix que amb UPN mantenen "algunes diferències", el líder de Ciutadans s'ha mostrat convençut que ambdues formacions seran capaces de "sumar". UPN és un partit que s'ha mostrat sempre predisposat a donar suport al Partit Popular.

I ha afegit: "En les pròximes hores els donarem detalls d'aquest acord, però els avanço que aquest acord serà per garantir un govern constitucional a Navarra i un govern de Ciutadans a l'Estat encapçalat per Ciutadans a nivell nacional".