Sobre si hi ha “terrorisme” en les accions dels CDR, Ciutadans ha evitat fer cap mena de valoració: no els correspon a ells dir què és terrorisme. “Hem vist agressions, insults, talls de carreteres, tot això és el que s’està produint a Catalunya”, ha assegurat el seu portaveu al Parlament Fernando de Páramo aquest dimarts. “Respectem les decisions judicials i les investigacions en marxa”, ha assenyalat sobre les detencions de membres dels CDR.                     

“El que hem de fer els partits polítics és condemnar la violència”, ha etzibat Fernando de Páramo, que ha afegit que “no diran a jutges i fiscals el que han de fer”. En aquests mateixos termes s’ha pronunciat sobre la no actuació de la Fiscalia en atacs com el de l’extrema dreta contra l’Ateneu Popular de Sarrià.

En aquest sentit, ha aprofitat per recriminar al president del Parlament, Roger Torrent, que hagi enviat una carta al jutge Pablo Llarena. “El president del Parlament no pot dir als jutges què han de fer”, ha criticat. Per això Cs registrarà un escrit dirigit a Torrent per a recriminar-li la carta.