Ciutadans (Cs) ha col·locat diferents cartells a l'entrada i la sortida de l'avinguda Meridiana per protestar contra els talls diaris en aquest punt i reclama al govern de Colau que actuï per aturar-los. Es tracta de tanques publicitàries digitals en el marc de la iniciativa 'Una meridiana de tots', promoguda per la formació taronja per acabar amb el que consideren un "segrest" de l'avinguda.

El diputat David Mejía, al costat de la presidenta del grup municipal de Cs a l'Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha denunciat que "ja són més de 5 mesos de talls a la Meridiana pels comandos separatistes" i ha qualificat la situació de "vergonyant" pels problemes de mobilitat i les pèrdues en comerços i restaurants de la zona.

El diputat ha assenyalat que la iniciativa busca "visualitzar i denunciar l'ocupació il·legal" que s'està produint en aquesta via de Barcelona i ha remarcat que "els veïns han de saber que no estan sols i que els carrers no són d'uns, sinó de tots".

Al seu torn, Guilarte, ha lamentat que el "segrest permanent sigui autoritzat per la Generalitat i tolerat per l'Ajuntament de Barcelona". En aquest sentit, ha apel·lat directament l'alcaldessa Ada Colau i el primer tinent d'alcalde Jaume Collboni, qui segons ella "no volen que acabin els talls". "El govern municipal permet un segrest diari quan tenen plenes competències en matèria de seguretat", ha dit instant l'executiu municipal a enviar "els efectius que calguin" per dispersar els talls.