El portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha dit que el canvi d'estratègia de la defensa de Jordi Sànchez, que finalment no recorrerà la seva investidura al Tribunal Euorpeu de Drets Humans (TEDH), busca evitar "el ridícul més espantós". "Perdríen, seria un gran ridícul, i demostraria que no tenen suports a les institucions europees", ha sentenciat. En una entrevista a Ràdio Nacional d'Espanya ha recordat que, abans de recórrer a Estrasburg, s'han d'esgotar les vies de recurs en el país d'orígen. 

Un nou candidat

Carrizosa també ha tingut paraules per al president del Parlament, Roger Torrent. Li ha demanat que proposi un nou candidat que pugui ser investit i que no obeeix "a allò que li diu un senyor de Brussel·les", en referència a l'expresident de la Gerenarlitat Carles Puigdemont. "Li exigirem que proposi un candidat que no s'enfili damunt dels cotxes de la Guàrdia Civil", ha puntualitzat. 

El portaveu de Ciutadans al Parlament ha criticat "el grau d'improvissació, desconcert i desunió del bloc independentista", que veu menys unit que quan l'encapçalava JxSi. La formació d'Albert Rivera demana un govern que "governi per tots els catalans i no només pels 45.000 que es van manifestar ahir", en referència a la manifestació convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC)