Nova enganxada entre la direcció de Tv3 i els representants de Ciutadans a la comissió de control a la CCMA que ha tingut lloc aquest divendres al Parlament. Després de diverses acusacions contra la televisió pública, a qui ha acusat de ser "tele CDR" i de demanar l'acomiadament d'un col·laborador, la tensió ha augmentat quan el diputat taronja Ignacio Martín Blanco ha criticat que estiguin dirigint Tv3 i Catalunya Ràdio "dos senyors imputats per desobediència i malversació". 

El director del canal s'ha mostrat molt sorprès per aquesta acusació i li ha preguntat: "Com sap vostè els càrrecs? Té molta sort, vostè els sap i jo no els sé. No li han comunicat als meus advocats". Davant la justificació del representant de Ciutadans que assegurat conèixer-ho per la premsa, Sanchis li ha demanat que "faci el favor d'informar-se i confirmar-ho abans de parlar" i que tingui "responsabilitat" i consciència en tot allò que diu". 

La sessió ha estat fortament crispada entre Sanchis i els representats de ciutadans també en altres punts, per exemple, quan la diputada de Cs Sònia Sierra ha preguntat al seu director, Vicent Sanchis, quan pensa dimitir. "Pot esperar asseguda", li ha contestat Sanchis, al que ha afegit "no li donaré el gust de dir".

Blanco també ha titllat durant la sessió a tv3 de ser "tele procés, tele Puigdemont i ara a més tele CDR", els ha acusat de fer publicitat de les protestes "clandestines, radicals i violentes" d'aquests comitès pel 21-D i han demanat l'acomiadament del col·laborador Jaïr Domínguez, per un tuit sobre l'agressió del periodista Cake Minuesa en aquestes mateixes protestes. 

També Cs ha tornat a acusat Tv3 d'imparcial i poc plural i ha criticat, especialment, un 30 minuts sobre l'adoctrinament.

Sanchis també ha estat preguntat per l'acomiadament de Laura Rosel.