La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha estat elegida formalment cap de llista del partit per Barcelona per a les eleccions generals del 28 d'abril. Ho ha fet amb un 96% de la militància a les primàries celebrades pel partit, en les que només hi ha participat un 19% dels afiliats (453 vots). 

La participació és especialment baixa si es compara amb la d'altres províncies. De fet, és la més baixa, seguida València (28%), Sevilla (31%), Màlaga (35%) o Alacant (36%). A la banda alta, les primàries celebrades a Màlaga han estat les que han aplegat més participació (70%), seguides de les de Cantàbria (67%) o Las Palmas (64%).

A la resta de Catalunya, Sergio del Campo ha guanyat les primàries a Tarragona i serà el candidat de Cs per aquesta demarcació al 28-A. En el seu cas, ha obtingut un 92% dels vots (134) amb una participació del 35% dels afiliats. La resta de candidats catalans –el cap de llista per Lleida i per Girona- es coneixeran al llarg d'aquest dissabte, tal i com es vagin validant els resultats.