El portaveu parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha exigit a la Conselleria d'Interior que detingui immediatament els responsables de l'agressió, aquest dissabte, a dues dones voluntàries de la plataforma Barcelona con la Selección.

A més, Carrizosa ha retret, en clara al·lusió a la CUP, que no hagin condemnat l'agressió a dues dones que feien campanya a favor de la selecció espanyola: "Ens estranya que essent dues dones les agredides, alguns partits que parlen de violència patriarcal, quan cinc energúmens ataquen dues dones, no diguin res".

El candidat del PP el 26-J, Jorge Fernández Díaz, ha expressat la seva indignació i ha atribuït els atacs a l'estat d'opinió instal·lat a Catalunya i ho ha considerat un delicte d'odi tipificat al Codi Penal.  

El cap de llista de Convergència a les eleccions del 26-J, Francesc Homs, s'ha sumat a la condemna: "Tota la meva solidaritat i condemna més rotunda. Tothom ha de poder escollir qui segueix, només faltaria, Catalunya és un país lliure on tothom s’ha de sentir lliure", ha subratllat Homs.

Per la seva banda, des d'Esquerra, Joan Tardà sí que ha marcat distàncies amb els violents. A través del seu perfil de Twitter, el republicà ha titllat els agressors de "cafres" i ha afirmat que "els violents, pensin com pensin, són enemics de la convivència".