Ciutadans manté la seva deriva com a partit polític, i ara, ha perdut definitivament el seu gran bastió — la seu nacional al carrer Alcalà de Madrid. Va ser l'escenari de les grans victòries de Ciutadans, com la del 2015 quan va aconseguir 40 escons al Congrés dels Diputats. També el lloc des d'on es va anunciar que Albert Rivera deixava la política després que la seva formació perdés 47 diputats, quedant-se amb 10, després que l'abril del 2019 n'aconseguís 57. Ara, la seu de Ciutadans, que guardava els rècords dels millors moments de la formació taronja ha tornat al mercat del lloguer. L'immoble, de 6 plantes, ja no està decorat amb el color corporatiu del partit que va liderar Inés Arrimadas, sinó que ara llueix un cartell vermell en el qual s'anuncia que està disponible. El passat mes de juny ja es va conèixer que després de la desfeta de les eleccions del 28-M, i de decidir no presentar-se a les generals del 23-J, Ciutadans havia decidit deixar la seu del carrer Alcalà i s'havia mudat a la primera planta d'un edifici d'oficines del carrer príncep de Vergara, al madrileny barri de Salamanca. 

La seu de Ciutadans, per llogar

La que ha estat la casa de Ciutadans durant gairebé una dècada, torna al mercat de lloguer per una renda de 62.820 euros al mes, segons apunta aquest dilluns El Mundo. L'anunci, publicat al portal immobiliari Idealista.com, l'edifici té 3.141 metres quadrats de superfície que inclouen 48 places d'aparcament. El diari ha assenyalat, que l'empresa que gestiona l'edifici ha declinat revelar si hi ha inquilins interessats en l'edifici. 

La seu madrilenya es va convertir en un dels símbols de l'auge de Ciutadans. El partit va aterrar a Madrid allotjant-se a un petit pis del carrer Carranza, que va canviar pocs mesos després per una oficina més gran al passeig de Recoletos, des d'allà van fer el salt el 2015 a la que durant 7 anys ha estat la seva base d'operacions. En un inici, els taronges van llogar només dues plantes: la planta baixa i l'entresol, a l'espera dels resultats de les eleccions generals del desembre del mateix any, on van assolir el seu primer èxit. A partir d'aquests resultats, van decidir fer una reforma i consagrar-lo com la seva gran fortalesa. Des de la caiguda sense frens del partit, que va començar l'any 2019, els ha obligat a abandonar un dels seus símbols, un immoble pel qual han pagat fins a 30.000 euros de lloguers i altres 7.000 euros en subministraments per tornar a instal·lar-se en un immoble més modest, que segons va apuntar el diari ABC, la mitjana del lloguer en aquest immoble és d'uns 10.000 euros mensuals, una diferència considerable del que abonaven.