Ciutadans no ha aconseguit cap escó ni al País Basc ni a Galícia. Aquestes eren les seves primeres eleccions en aquestes dues comunitats i haver entrat ja hauria estat un triomf per a ells. Però a les eleccions espanyoles del 20-D i del 26-J, el partit liderat per Albert Rivera es va emportar els pitjors resultats de tota Espanya en aquestes dues regions i així s'ha constatat en els comicis del 25-S.

Al País Basc han passat de 40.326 vots de les darreres eleccions espanyoles a 21.362 en aquestes, mentre que a Galícia encara n'ha perdut més passant de 133.938 vots el 26-J a 47.538. El vicesecretari general de C's, José Manuel Villegas, ja va admetre que aquests resultats "no són satisfactoris" i va lamentar-se que "està clar que no hem aconseguit l'objectiu que ens havíem plantejat".

Diferents líders polítics s'han fet ressò dels resultats del partit taronja. Entre ells, el president del Govern, Carles Puigdemont, va deixar anar a Twitter que si han aconseguit zero escons és "perquè no han anat a votar l'Euskadi i la Galícia reals. Sinó, haurien arrasat".

I continuava, en un altre tuit, posant sobre la taula que "en pocs dies veurem què influeix més en la situació política espanyola: els resultats del socialisme o els de C's".

En aquesta mateixa línia, el president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, ha titllat el resultat de C's de "bany de realitat" i ha dit amb ironia que "encara veurem Rivera parlant en nom de la majoria de bascos i gallecs, com fa quan parla dels catalans".

El diputat d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, s'ha agafat al "Luis, sé fuerte" que Mariano Rajoy va dir a Luis Bárcenas quan es va fer públic que l'extresorer del PP manejava una comptabilitat 'B' al partit.