Albert Riveraproblemes per omplir el seus actes preelectorals de manera que ha de recórrer a càrrecs i personal del partit per fer embalum. Així la concentració de Ciutadans diumenge a la plaça Sant Jaume va ser d’assistència obligada per als càrrecs públics de la formació taronja, com també assessors i personal de designació lliure. Així consta en un missatge intern que ha fet públic Vozpópuli.

Albert Rivera no va aconseguir omplir diumenge la plaça Sant Jaume, ja que amb prou feines va congregar 1.700 persones, la majoria de les quals havien arribat a la capital catalana procedents d’altres punts de l’Estat. Inés Arrimadas i Lorena Roldán van acompanyar Rivera.

El missatge de WhatsApp que va circular els dies previs de l’acte és prou clar. “Assistència a manifestació a Barcelona diumenge al matí. Càrrec públics, lliure designació i tècnics obligatori". L’escrit es justifica per la necessitat d’acompanyar els compatriotes espanyols. “No podem deixar que se sentin sols”, seguia el missatge.

Captura Ciutadans

La consigna va ser seguida per diferents càrrecs. El secretari d’organització del partit, Fran Hervías, es va desplaçar des de Granada. També hi va ser el cap de llista per Lleó, Justo Fernández.