Ciutadans torna a la Junta Electoral Central. Després de decaure la denúncia contra el llaç groc que hi havia fins aquest dilluns dins el Palau de la Generalitat, i que no ha arribat a presentar-se perquè el símbol ha estat retirat abans, Cs ja ha buscat un altre objectiu: la delegació de la Generalitat a Londres

Segons ha anunciat el portaveu de la formació a Catalunya, Carlos Carrizosa, en roda de premsa, el partit ja ha tramitat una nova denuncia a la JEC. Aquest cop, contra el llaç groc que asseguren que encara hi ha a la façana de la delegació del Govern a la capital del Regne Unit. 

En la denuncia, Cs adjunta fotografies d'aquest dissabte de la delegació londinenca, i denuncia que no es mantingui la "neutralitat" en aquest edifici, que depenen directament de la Generalitat. Per això, demana a la JEC que prengui les "mesures convenients i adequades per garantir la immediata execució del requeriment" i que ho remeti a la Fiscalia.

 

En les mateixes declaracions des del Parlament, Carrizosa també ha tornat a carregar contra el president Quim Torra, a qui ha titllat de "rebel" i de de ser "reticent" a complir amb les obligacions legals, i contra Pedro Sánchez, a qui acusa de no treballar perquè hi hagi "unes eleccions netes".

Aquesta és la quarta vegada que Cs presenta una denuncia a la JEC pels llaços grocs en aquesta precampanya.