Després de l’escàndol de les primàries a la candidatura a Castellà i Lleó , amb l’intent fracassat de tupinada per afavorir la candidata d’Albert Rivera, ara ha arribat el torn a Cantàbria. La candidatura perdedora ha demanat que es revisin els resultats que va donar la victòria al candidat de la direcció nacional de Ciutadans.

José López, el perdedor, ha demanat per segon cop la revisió del resultats de les primàries, que va guanyar el portaveu autonòmic i diputat al Congrés Félix Álvarez per “una estranya” concentració de vots emesos des de les mateixes adreces IP.

Malgrat que la comissió de Garanties i Valors de Ciutadans va ratificar divendres passat els resultats de les primàries, López insisteix que hi ha irregularitats en les votacions. Segons assegura es van comptabilitzar vots en espais molt petits de temps i des de la mateixa adreça IC. Aquest fets afectariens a prop de 200 vots.

La candidatura d’Alvárez va aconseguir 269 vots, López 81 i una tercera candidata cinc. López va denunciar que havia estat víctima de pressions per part de la direcció del partit per no plantar cara al candidat triat des de Madrid.