L'actual presidenta del grup municipal de Cs, Carina Mejías, que també anava a les llistes del Congrés, ha criticat durament a través de Twitter l'estratègia de confrontació que va adoptar el partit en aquesta campanya. En una piulada feta des del seu compte personal, Mejías deia estar "decebuda" amb l'actitud d'"alguns companys" de Cs i carregava contra la "política de confrontació" assegurant que ha afectat negativament els resultats a Catalunya. 

El partit ha sortit al pas atribuint aquesta crítica a un "atac de hackers" al perfil de Mejías i ha assegurat que estan treballant amb l'equip de Twitter per resoldre el problema. 

Un parell d'hores més tard, s'ha fet un nou tuit  des del compte de Mejías contestant la piulada del partit. "Ara quan una persona expressa la seva opinió sobre les decisions del seu partit el primer que fa és dir que es tracta d'un "hackeig"", deia el missatge.

És cert que els resultats electorals de Ciutadans a les últimes eleccions generals del 28-A no van ser els esperats ja que, tot i una forta aposta per l'estratègia de la confrontació capitanejada per Inés Arrimadas, aquesta no va tenir cap tipus d'efecte sobre els resultats, estancats a 5 diputats a Catalunya des de les eleccions de 2016.

Van recollir la majoria de diputats a la demarcació de Barcelona, on van guanyar 4 dels 5 diputats. Mejías era la cinquena a la llista d'aquesta demarcació. Abans de formar part de Ciutadans, també havia estat diputada del PP al Parlament des del 1999 al 2003.