Ciutadans, com Vox, també portarà un militar a la llista per a les eleccions generals del proper 28 d'abril. Es tracta de José Manuel Gómez Lozano, que anirà de número dos en la candidatura de la formació taronja al Senat per Ceuta.

Gómez Lozano, militar de carrera des de 1975, és comandant d'Artilleria en la reserva. Després de passar a la reserva, aquest militar afiliat a Ciutadans va gestionar una agència d'assegurances, que va obtenir acreditacions com a agent financer i especialista en petites i mitjanes empreses.

Vox ha anunciat fins ara la incorporació de sis militars inactius a les seves llistes. Són Agustín Rosety Fernández de Castro per Cadis; Alberto Asarta per Castelló; Manuel Mestre per Alacant; Antonio Budiño Carballo per Pontevedra; José Antonio Herráiz, per Melilla, i l'exJeme Fulgencio Coll com a candidat a l'Ajuntament de Palma.

Gómez Lozano ocupa així el número dos de la llista taronja al Senat per Ceuta, que està encapçalada per Lorenzo Castro, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per l'UNED i amb més de 30 anys treballant com a executiu de companyies capdavanteres en consultoria i logística. La candidatura al Congrés per aquesta ciutat autònoma la lidera Tamara Guerrero, llicenciada en Direcció i Administració d'Empreses i experta en Màrqueting digital.