Ciutadans ha confirmat que presentarà "pròximament" una proposició de llei al Parlament per "garantir que a les escoles hi hagi tres llengües vehiculars": català, castellà i anglès. La diputada de Cs Sonia Sierra ha afirmat que aquesta llei permetrà que "tots els alumnes tinguin les mateixes oportunitats" i puguin estudiar en tres llengües, "com passa a les escoles privades". Al seu parer la situació actual és "injusta i discriminatòria".

Sierra ha denunciat que el Departament d'Educació els ha denegat la informació sol·licitada per Ciutadans sobre els projectes lingüístics dels centres educatius: "Ens van remetre als webs dels centres i vam veure que no estaven penjats, el Departament d'Educació menteix", ha assenyalat.

La diputada ha recordat que Ciutadans va portar aquesta qüestió a la Mesa de la cambra catalana, que els va emparar, però ha criticat que la conselleria segueixi sense facilitar-los aquesta informació. "Què oculta el departament d'Educació per no lliurar-nos els projectes lingüístics?", s'ha preguntat.