La regidora de Ciutadans a Suances i candidata al Senat, Ruth Pérez, ha confirmat que Ciutadans fa aigües a Cantàbria, i segueix la polèmica després de la dimissió del portaveu del partit, Félix Álvarez, arran del fet que va contractar com a assessor qui va ser el candidat a les últimes eleccions generals.

En l'última assemblea del partit, Pérez ha acusat Félix Álvarez -exportaveu de Cs al Parlament de Cantàbria- de no fer autocrítica pels mals resultats de la formació a les eleccions generals. Així ho ha expressat amb preocupació, segons eldiariocantabria.es. "Des de les eleccions municipals s'han obtingut molt mals resultats i no s'ha fet l'autocrítica necessària", ha assenyalat la regidora apuntant a Félix Álvarez.

Ruptura Ciutadans

D'aquesta manera la regidora ha fet una comparativa i ha recordat les dades a Astúries, "que és clarament socialista", on es van doblar el nombre de diputats de la formació a Cantàbria, un fet que per a Pérez "és greu". "Aquí a Cantàbria les previsions eren de 7 o 8 diputats i se'n van obtenir 3 i encara no he sentit cap paraula que digui que malament que ho vam fer a la campanya", indica Pérez, que s'ha posicionat en contra de la gestió d'Álvarez quan era portaveu del grup.

D'altra banda, Ruth Pérez ha apuntat que té "esperança per aquest projecte rejovenidor i il·lusionant", i ha llançat així una picada d'ullet al nou portaveu de Cs Cantabria, Javier Fernández Soberón, que espera que porti de nou tots els afiliats descontents,

Dimissió de Félix Álvarez

Des de fa mesos la formació espanyolista a Cantàbria no passa pel seu millor moment i és que una sèrie d'esdeveniments que envolten Álvarez han fet perillar el seu futur.

Álvarez va presentar la seva dimissió el passat mes de desembre al·legant serioses "desavinences amb la resta de membres de la direcció del partit".