Ciutadans ha denunciat finalment davant la Fiscalia al conseller d'Interior, Miquel Buch, i diversos alts càrrecs del departament pels talls diaris a la Meridiana. Justament quan es compleixen 150 nits de protestes en aquesta zona de Barcelona, el partit taronja ha decidit passar a accions judicials, tal com ja van apuntar fa dies. Així ho ha anunciat el president de Cs al Parlament, Carlos Carriozosa, en una atenció als mitjans davant l'edifici del ministeri públic.

Carrizosa ha lamentat que Buch faci "la vista grossa amb els CDR" permetent els talls a la Meridiana, i ha assegurat que mentre es té "màniga ampla" amb els independentistes no s'actua de la mateixa manera amb els "constitucionalistes". A més, ha denunciat que els talls, que van començar com a protesta per la sentència, causen uns "greus perjudicis per conductors, veïns i comerciants" de la zona.

Finalment, el diputat de Cs ha aprofitat l'avinentesa per barrejar els talls i el coronavirus. "Només els hi faltava ja als comerciants de la Meridiana no tenir l'empara de la conselleria en els temps d'especial crisi sanitària que estem patint", ha apuntat, després de recordar els efectes negatius que està tenint per l'economia la crisi del coronavirus.​