Ciutadans ha retret al Govern espanyol que se celebrés la comissió bilateral Estat-Generalitat d'aquest dimecres, ja que asseguren que "només ha servit per donar ales al que van fer un cop a la democràcia". En aquest sentit, han emanat la compareixença de Maragall al Parlament per saber de què es va parlar a la reunió i a Pedro Sánchez que convoqui eleccions.

Malgrat que la reunió no va dur grans acords i només es va servir per posar en marxa les comissions sectorials, Roldán ha assegurat que això dona ales a l'independentisme i ha assegurat que l'executiu català s'està preparant per "un nou cop"

En una roda de premsa al Parlament, la diputada Lorena Roldán també ha volgut demanar al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que convoqui eleccions perquè "no es pot governar Espanya amb els que la volen trencar" i l'ha acusat de mirar "cap una altra banda". 

Cs també ha demanat la compareixença al Parlament del conseller Ernest Maragall, que aquest dimecres va presidir la reunió, perquè expliqui als diputats de què es va parlar a la reunió bilateral.